Descriere

Hotelul Arabella Beach se află pe malul mării, în partea de nord a stațiunii Albena, oferind o panoramă superbă asupra Mării Negre. Aflat la doar 220 de metri de strada comercială agitată, acest hotel oferă atât relaxare, cât și divertisment. Înconjurați de frumusețea naturală a mării și de viața vibrantă a stațiunii, oaspeții pot savura atât momente de relaxare pe plajă, cât și experiențe dinamice în magazine, restaurante și alte activități recreative. Este locul ideal pentru o vacanță echilibrată între liniște și agitație.

Facilități hotel

Hotelul oferă un restaurant cu terasă ce oferă o priveliște minunată spre mare, un bar în hol, un bar lângă piscină și o recepție deschisă non-stop. Oaspeții se pot bucura de o piscină în aer liber și de facilități speciale precum o rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilități. De asemenea, sunt disponibile diverse activități recreative, inclusiv volei, fotbal și tenis pe plajă, precum și alte jocuri distractive precum tenis de masă, șah și table.

Facilități camere

Camerele sunt echipate cu un minibar, televizor, telefon, aer condiționat, o mică masă cu două scaune, baie cu duș, uscător de păr și telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie