Descriere

Hotelul Kaliakra este amplasat într-o locație privilegiată, direct pe nisipul plajei stațiunii Albena, în partea de nord a stațiunii. Această poziționare oferă o priveliște impresionantă asupra unei zone stâncoase cu o istorie bogată și peisaje spectaculoase. De asemenea, oaspeții pot savura frumusețea plajei mătăsoase din Albena și pot admira marea albastră, întinzându-se la orizont fără margini. Această panoramă uimitoare completează experiența de relaxare și distracție pe care o oferă hotelul Kaliakra.

Facilități hotel

Hotelul oferă oaspeților săi acces la un restaurant și o terasă, un bar în hol, un bar de gustări, un lounge bar amplasat pe aleea ce duce către plajă, un bar lângă piscină, două piscine exterioare destinate atât copiilor, cât și adulților, un teren de joacă pentru cei mici, un mini-club, o sală de conferințe / divertisment, un amfiteatru, o grădiniță, un magazin, un birou de schimb valutar, facilități de parcare, mașini disponibile pentru închiriere, precum și servicii de închiriere seifuri și frigidere disponibile la recepție - contra cost.

Facilități camere

Toate camerele și apartamentele hotelului sunt echipate cu televizor prin cablu, aer condiționat, seif, minibar, baie cu cadă/duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie