Kassandra Palace Hotel & Spa


Descriere

Combinaţia de servicii de înaltă calitate, profesionalismul si ospitalitatea personalului său, precum şi grădinile sale frumoase, asigură vizitatorii de petrecerea unor vacanţe de neuitat.

Descriere:

Combinaţia de servicii de înaltă calitate, profesionalismul si ospitalitatea personalului său, precum şi grădinile sale frumoase, asigură vizitatorii de petrecerea unor vacanţe de neuitat.

Localizare

Relaxarea, luxul si rasfatul sunt la ele acasa aici la Kassandra Palace&SPA, oferind clipe memorabile celor care ii trec pragul. Complexul se afla pozitionat pe bratul Kassandra, la o distanta de aprox. 80 de km de aeroportul din Salonic, la 1,5 km fata de centrul statiunii Kriopigi si la doar 7 km fata de statiunea Kalithea ceea ce face din aceasta locatie una ravnita de turistii care vor relaxare, rasfat si de ce nu, sa fie "mangaiati" de razele Zeului Apollo pe plaja privata cu nisip ce este la doar 5 m de acesta.

Website

http://kassandra-palace.com

Facilitati hotel

Dupa ce masina a fost parcata la locul ei gratuit din partea hotelului, vacanta relaxanta incepe. Spatiile verzi, umbrite de coroanele milenare ale maslinilor, piscinele dotate cu sezlonguri si umbrele, ofera prin barurile lor savurarea unui cocktail racoros, iar daca iti doresti clipe de rasfat hotelul pune la dispozitie centrul lui SPA. Dorintele se indeplinesc aici, asa ca daca doresti sa te racoresti in apele curate ale marii Egee, hotelul dispune de plaja privata cu nisip amenajata special pentru cei cu pretentii.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt cele care dau o nota aparte concediului petrecut la Kassandra Palace, asigurand tot confortul necesar unei vacante reusite prin dotarile acestora. Un total de 300 de camere ce sunt dotate cu sisteme de aer conditionat, minibar, seif, TV cu ecran plat si racordate la reteaua satelit, internet wireless ce ofera turistilor clipe de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie