MARINA GRAND BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul Marina Grand Beach este o locatie potrivita pentru persoanele care doresc liniste si confort, ofera o gama larga de servicii la care se adauga camerele spatioase si moderne, reprezentand o optiune importanta pentru petrecerea vacantei de vara.

Descriere :

Marina Grand Beach din Nispurile de Aur este o locatie potrivita pentru persoanele care doresc liniste si confort, ofera o gama larga de servicii la care se adauga camerele spatioase si moderne, reprezentand o optiune importanta pentru petrecerea vacantei de vara.

Localizare :

Hotelul se bucura de o pozitie excelenta, in partea de sud a statiunii, in prima linie la numai 30 de metri de plaja si la doar cativa pasi de zona comerciala.

Website:

http://www.marinagrandbeach.com/

Facilitati hotel:

Hotel Marina Grand Beach dispune de receptie cu zona de lobby cu bar, Wi-Fi,restaurant principal, salon restaurant mezanin, coffe shop, patiserie, club de noapte, piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, bar la piscina, centru balneo si Spa, servicii medicale de urgenta, magazin, centru fitness, sauna, squash, club si loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, sala de conferinta, parcare.

Facilitati camere:

Camerele hotelului Marina Grand Beach sunt dotate cu TV satelit, telefon, aer conditionat, baie, uscator pentru par, balcon, mini bar(contra-cost), halat de baie, seif contra-cost, acces la internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie