MIRABELLE HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul MiRaBelle (ex. Edelweiss) este situat în Nisipurile de Aur, la 300 m de plaja si la aproximativ 800 m de centrul stațiunii.

Facilități hotel

Hotelul MiRaBelle pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: lobby, receptie, restaurant principal cu terasa si snack bar, 2 lifturi, inchiriere seif (contra cost), servicii de spalatorie/calcatorie (contra cost), asistenta medicala (contra cost), programe de animatie pentru copii si pentru adulti, snack bar la piscina, piscina exterioara, piscina pentru copii, umbrela si sezlonguri la piscina, camera pentru depozitarea bagajelor, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, baby cot (la cerere, gratuit), gimnastica in apa, darts, fitness, tenis de masa, biliard (contra cost), masaj (contra cost), sauna (contra cost), prosoape de plaja (necesar depozit), parcare nesupravegheata (contra cost, disponibilitate limitata), transport gratuit la/de la plaja publica. Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilități camere

Toate camerele dispun de telefon, TV cu programe prin satelit, aer conditionat, mini bar (contra cost), seif (contra cost), Wi-Fi gratuit, baie cu dus si uscator de par, balcon cu masa si scaune, mocheta,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Bar
Lift
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Fitness
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Asistenta medicala

Locatie