Cosmopolitan Hotel & Spa


Descriere

Hotel Cosmopolitan a fost construit cu scopul de a oferi oaspetiilor sai, cazare in conditii de lux, confort si servicii la cel mai inalt standard. Atmosfera calduroasa si serviciile de calitate, creeaza mediul ideal pentru vacanta mult visata.

Localizare

Cosmpolitan hotel este situat in regiunea Pieria, la 200 m de plaja din Paralia Katerini. Hotelul se afla la o distanta de 6 km de orasul Katerini si la 12 km de situl arheologic Dion.

Facilitati hotel

Hotelul detine un restaurant ce ofera atat specialitati locale cat si internationale, parcare gratuita langa hotel, 2 piscine (exterioara si interioara), SPA (sauna, masaj terapeutic, tratamente corporale si de infrumusetare, etc).

Facilitati camere

Complexul este format din 50 camere cu 2, 3, sau 4 paturi si apartamente confortabile in care accentul este pus pe detalii. Camerele sunt moderne, au mobila de calitate si bai mari dotate cu jacuzzi. Toate camerele au LCD, TV satelit, acces gratuit la internet (WiFi), aer conditionat, mini bar, seif si room service. Apartamentele sunt formate din dormitor si living room si au o suprafata de 60mp. Acestea beneficiaza de LCD 3D, TV satelit, jacuzzi, dus cu hidromasaj, internet WiFi, aer conditionat, minibar, seif, semineu, balcoane mari, room service.

Activitati/Divertisment

Cosmopolitan hotel poate gazdui diverse evenimente (nunti, logodne, botezuri, aniversari, etc) si conferinte. Decorul din hotel si de la piscina poate fi configurat in conformitate cu cerintele fiecarui eveniment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie