DIANA PALACE


Descriere

Hotelul Diana Palace imbina relaxarea si confortul pentru a va oferi cele mai placute experiente. Acesta are tot ceea ce va asteptati de la un hotel modern, dar cu lux, bun gust si caracter personal unic. Este un hotel de patru stele, conceput intr-un stil modern.Hotelul Diana Palace 4* se bucură de o amplasare ideala, într-o zonă cosmopolită din Argassi, la câteva minute de plajă și la doar 3 km de orașul Zakynthos.

Localizare

Diana Palace are o locatie superba, intr-una dintre cele mai frumoase si cosmopolite zone din Argassi. Acesta este situat la numai 3 km de orasul Zakynthos, la 5 minute de mers pe jos de la plaja si Argassi precum si la cateva momente de cele mai bune plaje din Vasilikos.

Facilitati hotel

Diana Palace pune la dispozitia clientilor piscina exterioara cu sectiune pentru copii, snack bar, TV launge, centru de fitness, masaj (contra cost)  loc de joaca pentru copii, program de animatie, exchange, parcare si wi-fi (contra cost). Clientii se pot relaxa la un joc de biliard sau play station in camera special amenajata.

Facilitati camere

Hotelul are un total de 120 camere, echipate cu aer conditionat, telefon cu linie directa (contra cost), televizor cu telecomanda (la cerere), frigider, uscator de par, balcon, serviciu de trezire, wi-fi.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.dianahotels.gr/en/diana-palace) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.