Descriere

Beach Club Doganay Hotel a fost construit in anul 1991, suprafata totala este de 20 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2016. Este format din 2 cladiri a cate 6 etaje.

Descriere:

Copiii au parte de distractie atat pe timp de zi la programele speciale ale mini-clubului si locul de joaca, cat si seara la mini disco si programele de animatie. Adultii se pot relaxa pe plaja si la piscina, savurand bauturi racoritoare de la diversele baruri din cadrul hotelului.

Localizare:

Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 7 km de centrul orasului Alanya si la 125 km de aeroportul din Antalya, la 100 m peste drum de plaja (acces printr-un pasaj subteran).

Website:

https://www.doganayotel.com/en/

Facilitati hotel:

Club Doganay pune la dispozitie restaurant principal; 3 restaurante à la carte (turcesc, italian, pescaresc, cu rezervare); 5 baruri; 2 piscine exterioare; piscina acoperita (cu încalzire); 3 tobogane de apa; cabinet medical (2 ore pe zi); Sala-TV; SPA-salon de frumusete; Talasso&Wellness; coafor; biblioteca; spalatorie; magazine; schimb valutar;  rent-à-car; parcare; 3 sali de conferinte (pentru 300, 125, 500 pers.). Plaja privata nisip si pietricele: bar pe plaja, umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Servicii gratuite: sauna; baie turceasca; fitness; aerobic; volei pe plaja; mini-fotbal; baschet; teren de tenis; tenis de masa; darts; programe de animatie; discoteca; Wi-Fi (în lobby). Servicii contra cost: masaj; nocturna teren tenis; biliard; canoe; aparate de joc; internet-cafe; cursuri diving; sporturi acvatice. 

Facilitati camere:

Camerele dispun aer conditionat centralizat; televizor; telefon; mini-bar (gratuit); seif (în camera, gratuit); balcon; pardoseala mocheta/parchet, baie proprie, uscator de par. Curatenie in camera zilnic, schimbarea asternuturilor de 3 ori pe saptamana. Room service contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie