Descriere

Membru al lanţului hotelier Delphin Hotes & Resort, hotelul Delphin Imperial 5* a fost deschis in anul 2012. Avand o suprafata totala de 54.000 mp, intr-un climat rasfatat de Mediterana, lux si confort, hotelul pune la dispozitia turistilor camere elegante si functionale, decorate in stil vintage si art deco cu vedere la gradina luxurianta sau la mare oferă oaspeților o vacanță de vis.

Descriere

Hotelul a fost deschis in anul 2012, cu o suprafata totala de 54.000 m2. Delphin Imperial are una dintre cele mai frumoase plaje private, arhitectura unica si spatii luxoase. Oaspetii au la dispozitie un centru de fitness bine echipat si pot elimina toxinele in sauna dupa un antrenament intens. De asemenea, centrul spa include o baie turceasca pentru relaxare si sunt disponibile masaje.

Localizare

Hotelul este situat pe malul mării, în stațiunea Lara, la 10 km de aeroport și la 15 km de centrul orașului Antalya.

Facilitati hotel

Delphin Imperial Hotel pune la dispozitia turistilor un restaurant principal, 8 restaurante a la carte (cu rezervare anterioara), snack bar, lobby bar, pool bar, night club, 1 piscina principala, 1 piscina cu tobogane, 1 piscina de relaxare, 1 piscină pentru copii, 1 piscina acoperita cu sectiune pentru copii, cabinet medical, centru SPA, salon infrumusetare, shop centre, curatatorie, 4 sali de conferinta, room service intre 00:00-06:00, parcare, internet Wi-Fi in lobby si in camera, internet cafe, discoteca, lunapark, sala de jocuri, servicii curatatorie, 1 teren de tenis, tenis de masa, dart, fitness, billiard, bowling, aerobic, cinema, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, sporturi nautice, competiții sportive, spectacole in fiecare seara. Pentru copii: mini club intre 4 si 12 ani, mini disco, cinema pentru copii, animatie, loc de joaca. Plaja proprie, cu nisip si pietris. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, prosoape gratuit.  

Facilitati camere

Delphin Imperial Resort dispune de 650 de camere dotate cu balcon, baie cu cada / dus , uscator de par , A/C centralizat , telefon , seif, minibar, internet wireless , LCD TV (antena satelit), pardoseala parchet laminat, fierbator pentru ceai sau cafea. Camerele au vedere lagradina luxurianta sau la mare (partiala sau totala).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wellness club&spa
Terasa
Tenis
Sporturi nautice
Sauna
Room service
Restaurant
Receptie
Prosoape pentru piscina
Piscina interioara
Piscina
Parcare
Masaj
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Lift
Jacuzzi
Internet wireless
Gradina
Doctor
Centru SPA
Cafe-bar
Bar pe plaja
Bar
Animatie
Aer conditionat

Locatie