FAME RESIDENCE KEMER & SPA


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul nostru de 5 stele este situat în Kemer, unde toate culorile naturii se combină într-o armonie fantastică. Certificate ISO 9001: 2008 Blue Flag Cheia Verde (Green Key) Premiile Green Star DISTANȚE: Aeroportul Antalya: 50 km Centrul orașului Antalya: 40 km Plajă: 0 km Stația de autobuz Kemer: 1 km ALOCAȚIE CAMERE ȘI NUMĂR DE CAMERE: Total 246 camere, 508 paturi. 220 camere standard 24 camere family 2 camere pentru persoane cu dizabilități Toate camerele au vedere la mare, grădină sau munte. DESIGN: Decor interior modern și de lux, podea laminată, balcon sau balcon francez, baie cu duș, WC, telefon cu disc direct, uscător de păr, minibar, ceainic, serviciu de ceai și cafea, seif, TV prin satelit, canal muzical, AC 220V, aer condiționat central și încălzire. RESTAURANTE ȘI BARURI: Restaurant principal Restaurant A la Carte Bar Pub Bar de lobby Beach-Snack Bar Bar la piscină Disco Bar Arcade Bar Cafe Fame Room Service SPA ȘI CENTRU DE WELLNESS: Piscină interioară, baie turcească, baie finlandeză, saună, jacuzzi, masaj, peeling turcesc (Kese), îngrijirea întregului corp, diferite tipuri de măști (Algimud, Mud etc.), masaje cu aromaterapie, Dermalife SPA Jet, gel de fermitate pentru combaterea celulitei. PLAJĂ / PISCINĂ: Plajă: Pe plaja privată a hotelului, care dispune de un STEAG ALBASTRU, șezlonguri, saltele, umbrele de soare și prosoape de plajă/piscină sunt la dispoziția dvs. Piscină: 1 piscină exterioară de 270 m² 1 piscină interioară de 195 m² 1 piscină pentru copii în aer liber de 20 m² DIVERTISMENT: Conform conceptului Soft Animation, activități sportive zilnice și spectacole organizate de echipa de animație vă vor transporta într-o lume fantastică. În plus, exemplul hiturilor din piața muzicală mondială interpretate la discotecă vă va oferi adevăratul ritm al vieții. Clubul Mini pentru copii între 4-12 ani va fi, de asemenea, la dispoziția dvs. ALTE ACTIVITĂȚI: Serviciu de spălătorie Doctor și asistentă medicală Magazin de fotografii Boutique Magazin de piele Piață Ștergere încălțăminte Coafor pentru femei și bărbați Magazin optic Parcare Baie turcească Saună Jacuzzi Fame Residence Beauty Center Biliard Bowling Centru de fitness Serviciu de baby-sitting (la cerere) Conexiune internet wireless Centru de jocuri (fotbal de masă, air hockey, jocuri arcade etc.) Carduri de credit acceptate: Visa, Master, Eurocard SALĂ DE ÎNTÂLNIRE: "HALL I", "HALL II" și "HALL III" - Sălile de întâlnire I, II și III au o capacitate de 30, 40 și 50 de locuri. Toate sălile de întâlnire, împărțite de un perete pliabil, au o capacitate totală de 120 de locuri.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 50 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de orasul Kemer.

Facilitati hotel

Pentru ca este langa mare, cu cele opt piscine frumoase, pline de culoare, cu gradina sa, cu o intelegere a calitatii care menține intotdeauna Satisfactia oaspetilor la varf din 2006, va invitam sa faceti amintiri de neuitat alaturi de familie cu gusturile sale delicioase, personalul prietenos si decor elegant. 

La doar 16 km de centrul orasului și la 14 km de aeroport, Fame Residence Kemer & Spa Hotel detine plaja cu steag albastru.

Bucurati-va de vacanta cu Centrul Spa „All Inclusive” cu activitati sportive, mini club si spectacole de divertisment. Te va inconjoara cu natura sa incredibila care da pace si energie.

Centrul nostru de conventii, proiectat cu tehnologii speciale pentru nunti, banchete si seminarii, intalniri de diferite dimensiuni. Cu saloanele noastre, oferim raspunsuri de cinci stele la asteptarile dumneavoastra.

Va puteti destine in cadrul numeroaselor baruri, centrulului de fitness, la sauna, baie turceasca sau plaja, impreuna cu toate programele de animatie atat pentru dumneavoastra cat si pentru copii. Copiii se pot bucura de asemenea de mini club (4-12 ani).

Contra cost: restaurant a la carte, room service, sucuri si gustari din import, baby sitting, centru de jocuri, curatatorie, masaj, servicii Spa & Wellness Center.

Facilitati camere

Camerele au fost complet renovate si decorate intr-un mod modern. Camerele noastre, cu designul lor elegant si estetic, ofera confort.

Facilitati: TV, Wi-fi, telefon, baie complet dotata, aparatr ceai/cafea, minibar, seif.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )