NATURELLA HOTEL & APART


Descriere

Hotelul si-a deschis usile in anul 1992 si a fost renovat in anul 2000. Naturella Hotel & Apart este situat in statiunea Kemer, Antalya. Oaspetii hotelului se pot relaxa complet intr-o atmosfera prietenoasa unde pot gasi divertisment dupa bunul plac. Ca si tip de masa ofera doar mic dejun.

Descriere:

Hotelul si-a deschis usile in anul 1992 si a fost renovat in anul 2000. Naturella Hotel & Apart este situat in statiunea Kemer, Antalya. Oaspetii hotelului se pot relaxa complet intr-o atmosfera prietenoasa unde pot gasi divertisment dupa bunul plac. Ca si tip de masa ofera doar mic dejun. 

Localizare

Hotelul Naturella este situat in cartierul Camyuva, aeroportul Antalya este la 60 km. Parcul tematic Nomad se afla la 1,3 km de cazare, in timp ce Idyros este la 1,6 km de proprietate. Centrul din Kemer se afla la 2 km, parcul folcloric Yoruk si mestesugurile sunt, de asemenea, aproape de hotel. Plaja publica este la 800 m de mers pe jos de hotel.

Website

https://naturella-hotel-kemer.hotel-ds.com/tr/

Facilitati hotel

Unitatea pune la dispozitie piscina, restaurant principal, restaurant A´la Carte, 3 baruri, Wi-Fi la receptie, parcarea pentru cei ce aleg sa calatoreaca cu masina. Un mic dejun continental este servit in restaurant pentru oaspeti. Restaurantul Naturella Hotel serveste preparate locale. Servicii contra cost: Autobuz spre plaja, servicii de spalatorie si curatare chimica o masina. Plaja este publica, formata din nisip si pietricele. Exista drum pietonal intre plaja si hotel. Autobuz spre plaja, umbrele, sezlonguri.

 

Facilitati camere

Toate camerele au TV cu ecran plat, sertar, aer conditionat, pardoseala ceramica, mini frigider, bucatarie (apartamentele), baie privata, uscator de par, dus si toaleta, balcon, seif. Camerele ofera vedere spre mare, piscina sau padure.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.