Descriere

Descriere HOTEL H10 ESTEPONA PALACE:
Estepona Palace este un hotel de categorie superioara, aflat pe plaja din Estepona. Hotelul combina arhitectura andaluziana cu interioarele amenajate contemporan si ofera camere confortabile, terase cu vederi spectaculoase la Marea Mediterana, o gama larga de preparate culinare si un centru Spa.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL H10 ESTEPONA PALACE:
Hotelul se afla pe plaja, la 2,5 km de centrul istoric din Estepona si la 85 km de aeroportul Malaga.

Dotari camere:
Hotel H10 Estepona Palace are camerele dotate cu: aer conditionat, TV, minibar, seif (contra cost), birou, Wi-Fi, fierbator (contra cost) si baie cu cada, uscator de par, oglinda cosmetica si articole de toaleta.

Facilitati HOTEL H10 ESTEPONA PALACE:
Hotelul pune la dispozitia clientilor numeroase facilitati: 2 restaurante , bar, terasa, 2 piscine pentru adulti, 1 piscina pentru copii, Wi-Fi gratuit in toate spatiile, centru Spa si centru fitness, parcare privata (contra cost), spalatorie (la cerere si contra cost), cabinet medical (la cerere si contra cost).

Facilitati copii:
Miniclub (copii cu varsta de 4 si 8 ani- jocuri educationale, activitati in aer liber, minidisco), animatie pentru copii, piscina pentru copii, patut pt bebelusi, babyclub (pentru copii cu varsta de 6 luni si 3 ani), junior club (pentu copii cu varsta de 9 si 12 ani), teen club (pentru copii cu varsta de peste 13 ani); meniuri speciale pt copii (si pt cei cu diferite alergii).

Web: www.h10hotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie