Long Beach Mauritius (Belle Mare)


Descriere

Inconjurand faimoasa plaja din Belle Mare, de-a lungul neimblanzitei Coaste de Est, se afla insula sic Long Beach Mauritius. Aceasta statiune magnifica de cinci stele, inconjurata de gradini tropicale dense, este extrem de moderna si ofera evadarea suprema pentru oaspetii exigenti care cauta un paradis fericit cu posibilitati de relaxare, cat si activitati. Long Beach Mauritius ofera servicii fara precedent si lux contemporan pentru cupluri si familii, de-a lungul unei plaje imaculate care se contopeste cu apele turcoaz, unde energia este atat de pura si vibranta incat o poti simti.

Facilitati camere

JUNIOR SUITES 
Camere cu paturi king-size sau duble, mobilate intr-un stil tropical elegant. Au vedere la mare, fiind aflate intr-o locatie cu vedere frumoasa la gradina. Acestea includ o terasa privata spatioasa mobilata elegant. 
JUNIOR SUITES POOL-ACCESS 
Camere in stil bungalou, cu paturi king-size. Includ o terasa privata spatioasa mobilata, cu acces direct la gradina. Locatia este linistita, amplasata in gradinile tropicale luxuriante din inima statiunii, oferind acces rapid si confortabil la zona principala a piscinei si la hotelul Piazza cu toate restaurantele si facilitatile sale. 
JUNIOR SUITE SEA-VIEW 
Camerele se afla la etajul superior si includ paturi king-size sau duble. Sunt mobilate intr-un stil tropical elegant, au vedere uimitoare la mare, inclusiv o terasa privata spatioasa, cu vedere la laguna turcoaz. 
JUNIOR SUITE BEACH-ACCESS 
Camere la parter cu paturi king-size sau duble amenajate in stil bungalou, cu un accent tropical elegant. Includ o terasa privata spatioasa, cu acces direct la plaja si gradina, cu vedere la mare, plaja si laguna turcoaz. 
JUNIOR SUITE OCEAN-FRONT 
Camere contemporane de prima clasa, cu paturi king-size sau duble aflate la parter sau la etaj, cu un design tropical elegant. Includ o terasa privata spatioasa sau un balcon cu acces direct la o plaja senina. 
FAMILY SUITES 
Suite spatioase de familie, cu paturi king-size amplasate la parter sau la etaj, cu terasa sau balcon privat mobilat intr-un stil tropical elegant. Includ o parte separata pentru copii, cu canapele extensibile si o baie sau toaleta. Este locatia ideala pentru familie in gradina tropicala, fiind aproape de zona clubului pentru copii. 
LONG BEACH EXECUTIVE SUITES 
Bucurati-va de serviciul de majordom personalizat, la cerere, in apartamentele elegante de la parter, cu un stil tropical si elegant. Veti avea parte de o zona de living generoasa, dressing, pat king-size, toaleta pentru oaspeti si terasa privata spatioasa, cu acces direct la plaja senina. 
Facilitatile din camera: aer conditionat, TV LCD ecran plat de 40 inch, aparat de cafea/ceai gratuit, mini bar, seif in camera, servicii de menaj zilnic. 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de parcare, internet de mare viteza gratuit (WI-FI), bazin, centru de fitness cu sala de gimnastica/sala de antrenament, mic dejun gratuit, plaja, canotaj, copiii stau gratuit, parcare, prosoape de plaja/piscina, piscina infinita, piscina pentru adulti, piscina in aer liber, piscina incalzita, vestiare fitness/spa, cursuri de fitness, sauna, bar/lounge, restaurant, micul dejun disponibil, bufet mic dejun, mic dejun in camera, cafea instant din partea casei, bufet pentru copii, meniuri pentru diete speciale, bara de inot, bar langa piscina, scufundari, teren de golf, minigolf, snorkeling, teren de tenis, aerobic, divertisment de seara, tenis de masa, jocuri de societate/puzzle-uri, club de noapte/DJ, babysitting, zona interioara de joaca pentru copii, activitati pentru copii (copii/familie), club pentru copii, echipament de joaca in aer liber pentru copii, transport aeroport, inchiriere de masini, serviciu de taxi, centru de afaceri cu acces la internet, sali de conferinte, sala de banchet, sali de sedinte, spa, masaj de cuplu, tratamente faciale, masaj, salon, securitate 24/24, spatiu pentru depozitarea bagajelor, concierge, schimb valutar, magazin de cadouri, sezlonguri / sezlonguri, umbrele de soare, serviciu de majordom, check-in 24/24, receptie deschisa non-stop, curatatorie, serviciu de spalatorie.

Localizare

Long Beach Golf & Spa Resort este situat pe Coasta de Est, de-a lungul uneia dintre cele mai lungi si mai largi plaje naturale ale insulei. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Permite animale de companie
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h

Locatie