Kouros Village Hotel Santorini


Descriere

Descriere: Cu farmecul sau autentic si idilic grecesc, Hotelul Kouros Village de 4 stele destinat numai adultilor, intruchipeaza adevarata natura traditionala a ospitalitatii grecesti. Construit in 1993, hotelul Kouros Village a fost unul dintre primele hoteluri din statiunea Perissa, conceptul fiind acela de a crea la scara mica un sat cicladic. Gradina decorata delicat cu flori colorate, inclusiv frumoasa Bougainvillea, aleile pietruite, vasele de ceramica, se reunesc pentru a aduce un strop de culoare senina tonurilor autentice de albastru si alb ale arhitecturii hotelului. Pentru o experienta culinara excelenta, restaurantul Hotelului Kouros Village gazduieste o varietate de meniuri mediteraneene savuroase. Fiecare dintre mancarurile servite armonizeaza delicatese locale delicioase pe care insula Santorini le poate oferi, toate fiind servite intr-un stil autentic.

Plaja: Hotelul Kouros Village are plaja privata. Frumusetea si atmosfera relaxata din Perissa, fac din aceasta cea mai placuta plaja din toata insula Santorini, renumita pentru nisipul negru, care se intinde pe mai mult de 3 km. Perissa este deservita de facilitati de sporturi nautice si de agrement, precum si de o gama de restaurante, cafenele si baruri excelente.

Localizare: Hotelul Kouros Village se afla in pitoreasca statiune Perissa, pe coasta de sud-est a insulei Santorini. Aeroportul international se afla la o distanta la 13 km, iar capitala Fira la 20 km.

Dotari camere: Hotelul Kouros Village dispune de 35 de camere echipate astfel incat sa asigure un sejur confortabil. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wifi, TV satelit, seif, frigider, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta, halat si papuci, balcon cu vedere la piscina, gradina sau munte.

Facilitati: Hotelul Kouros Village oferta turistilor receptie 24 de ore, lobby, serviciu de curatatorie completa, asistenta medicala la cerere, tratamente de infrumusetare si masaj, acces direct la plaja, piscina, sezlonguri, umbrele si prosoape, jacuzzi, snack bar, pool bar, restaurant. Hotelul dispune de aer conditionat si WiFi in zonele publice.

Categorie oficiala: 4*

Pagina web: https://kourosvillagehotel.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie