Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BELVEDERE

   Baile Govora, Str Tudor Vladimirescu Nr 234, Jud Valcea, Baile Govora Vezi locatia pe harta


Descriere

RO Hotelul BELVEDERE a fost renovat in anul 2005.

Baza de refacere a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 37 camere, dintre care 34 camere duble (17 camere cu doua paturi si 17 camere matrimoniale), 3 apartamente, 1 garsoniera.
Dotari camere:TV, minibar, baie cu dus.
Apartamentul este compus din living si dormitor, canapea extensibila in living. Garsoniera dispune de pat matrimonial si canapea extensibila.

Descriere facilitati:
Baza de tratament dispune de cabinete pentru aerosoli, sauna, masaj, bazin de recuperare.
Tipuri de proceduri: bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu esenta de brad, bai cu bioxid de carbon, impachetari cu namol cald, pneumoterapie, aerosoli, masaj, masaj subacval, cure interne cu apa minerala.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:
RO Colectia de arheologie si arta "Gheorghe Petre", manastirile: Arnota, Turnu, Stanisoara, Cornetu, Govora, Horezu; Defileul Oltului: Turnu Rosu- Cozia; Ramnicu Valcea ( muzee), Muzeul satului valcean din Bujoreni.

Servicii masa:
RO se acorda in restaurantul Belvedere, categoria I, in sistem fisa cont.

Facilitati copii:
RO In statiune functioneaza si un sanatoriu pentru copii, cu profil de boli respiratorii si boli reumatice cu sechele compensate cardiace.

Facilitati evenimente:
RO Sala de conferinta: 1, capacitate 80 de locuri si este dotata cu aparatura moderna, ecran, videoproiector, acces internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Free parking
Lift
Bar
Health treatments facilities

Locatie