HOTEL CIUCAS


Descriere

Hotelul Ciucas situat în centrul statiunii Baile Tusnad într-un cadru natural si este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 228 locuri de cazare, structurate în 97 camere duble, 13 apartamente si 4 partamente de lux.

Descriere facilitati:
Tratament: sala de gimnastica, kinetoterapie (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi (cu plante, cristale, sare sau arome), salina, bai galvanice, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, impachetari cu produse naturale (parafina, impachetare termica cu ceai si alge, impachetari cu namol activ termic, impachetari cu spirulina, impachetari cu ciocolata calda, impachetari cu cafea), cabine medicale de specialitate.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Locatie:
Cunoscut ca "Mica Elvetie", Tusnadul este cea mai mica statiune balneara din tara. Denumita "Perla Ardealului", Tusnadul este una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania si este locul in care Hotelul CIUCAS va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat.

Indicatii auto:
Hotelul este situat pe drumul national DN 12, la 63 km de Brasov si 37 km de Miercurea Ciuc.

Atractii turistice:
Organizarea de excursii in imprejurimile statiunii la cele mai importante puncte de atractie: Lacul Sfanta Ana, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor, Valea Rosie; organizare de excursii la Lacul Rosu si Cheile Bicazului.

Servicii masa:
Se asigura in restaurantul Ciucas, categoria I).

Facilitati evenimente:
Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate conditiile organizarii evenimentelor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Air conditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
Massage
Bar
Minibar
Credit card accepted
Luggage storage
Business centre
Health treatments facilities
Concierge
Free wifi in public area

Locatie