Descriere

In inima orasului, la o plimbare de cel mult 5 minute de Castelul Bran, INN CENTER este gandit sa acomodeze orice nevoie pe care un turist o poate avea.

Hotelul dispune de:

- 15 camere luminoase, fiecare dintre ele cu un decor personalizat si baie proprie.
Fiecare camera are o personalitate diferita, exprimata prin decoratiuni de epoca.Camerele dispun de un decor individual si baie privata cu dus, aer conditionat, uscator de par, acces internet wireless, LED TV si minibar.

- 6 camere au balcon;

- 5 camere nu au balcon;

- 4 camere au balcon frantuzesc.

Restaurantul unitatii de cazare dispune de 60 de locuri in interior si o terasa care mai gazduieste inca 40 de persoane. Terasa este continuu aflata intr-o atmosfera placuta care invita la socializare, este perfecta pentru conversatii lungi alaturi de familie si prieteni, cu pauze doar pentru a inspira mireasma proaspata a aerului de munte.

Meniul acopera toate gusturile a mostenirea culinara impresioneaza chiar si cele mai dichisite simturi, iar preparatele sunt create special pentru a surprinde orice gust.
Peste intreaga experienta culinara se adauga cateva dintre vinurile casei vechi si parfumate, legendara tuica, visinata dulce si vin fiert, in sezonul rece. In plus, turistii pot alege dintr-o multime de bauturi racoritoare si cocktail-uri.

Front desk-ul este deschis non-stop, impreuna cu un salon si depozit pentru bagaje. INN CUISINE are si o parcare fara plata, si trasport pentru clientii care doresc sa vina fara masina personala.

Alte dotari: parcare sigura, transport pana la aeroport (la cerere), spalatorie si calcarea rufelor, curatenie zilnica in camere inclusa in pretul cazarii.

Nu accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie