. Pensiunea Ambient


Descriere

Situata in inima Brasovului, Pensiunea Ambient inseamna stil, confort, rafinament si eleganta pentru orice anotimp.

Excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare, dar si al dotarilor, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din Pensiune Ambient destinatia ideala pentru o calatorie de afaceri sau un refugiu ospitalier daca va aflati in tranzit si aveti nevoie de o scurta pauza de revigorare.

Receptia, salonul de mic dejun, barul si spatiile de cazare ofera toate ingredientele unui sejur confortabil, intr-o ambianta moderna.

De curand am
inaugurat cele 2 sali de conferinte cu capacitati de 40 respectiv 28
locuri precum si un spatiu special destinat pauzelor de cafea.

Pensiunea dispune de:
- incalzire centrala;
- sistem electronic de avertizare a incendiilor;
- sistem electronic de supraveghere a spatiilor publice;
- salon de servire a micului dejun;
- bar de zi si salon de mic dejun;
- spalatorie si calcatorie;
-
2 sali de conferinte cu capacitati de 40 si respectiv 28 locuri, dotate
cu videoproiector, internet wireless, lumina naturala si artificiala,
flichart, whiteboard, CATV.

Camerele dispun de:
- uscator de par;
- telefon cu acces international;
- minibar;
- televiziune prin cablu;
- LCD TV;
- port acces internet;
- radio ceas;
- balcon sau terasa.

Pensiunea Ambient pune la dispozitie camere single, camere duble, apartamente standard si apartamente deluxe.

Camera Single: are o suprafata de 14 mp si este dotata cu pat individual, incalzire, acces la internet WiFi gratuit, telefon pentru apeluri nationale si internationale, baie cu cabina de dus, minibar, televiziune prin cablu. Camera poate acomoda 1 adult.

Camera Double: are o suprafata de 20 mp si dispune de pat King Size sau doua paturi individuale, incalzire, acces la internet WiFi gratuit, telefon pentru apeluri nationale si internationale, baie cu cabin de dus, minibar, televiziune prin cablu. Camera poate acomoda 2 adulti sau maxim 3 adulti (cu un supliment).

Apartament: are o suprafata de 30 mp, fiind format dintr-o zona de living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat King Size. Dispune de incalzire, acces la internet WiFi gratuit, telefon pentru apeluri nationale si internationale, baie cu cabin de dus, minibar, televiziune prin cablu. Apartamentul poate acomoda 3 adulti sau 4 adulti (cu un supliment).

Apartament Deluxe: cu o suprafata de 45 mp, acesta este compus din living, un dormitor cu pat King Size si un dormitor cu doua paturi individuale. Prezinta incalzire, acces la internet WiFi gratuit, telefon pentru apeluri nationale si internationale, baie cu cabin de dus, minibar, televiziune prin cablu. Apartamentul poate gazdui 4 adulti sau maxim 5 adulti (cu un supliment).

Micul dejun bufet suedez se poate servi in salonul hotelului de luni pana sambata intre orele 7:00 - 11:00 si duminica intre 8:00 si 11:00, cu preparate calde si reci: omleta si ochiuri, branzeturi, mezeluri, humus, legume, produse lactate, iaurturi, musli, bauturi racoritoare, cafea, apa.
Accesul animalelor de companie este permis (se pot percepe taxe).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.