Descriere

Deschis in anul 2013, hotel Kronwell este situat in apropierea garii, la o distanta de 4 minute de mers cu masina fata de Piata Sfatului, principala atractie a orasului.

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, snack bar, scoala de schi, piscina interioara, teren de joaca pentru copii, masaj, spa si centru wellness, solar, schi, sala de fitness, sauna, centru de conferinte, internet, parcare, bancomat, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, receptie deschisa nonstop, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie/curatatorie/calcatorie, servicii de transfer, aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, seif, fax/copiator, lift, salon de frumusete, ziare, room service, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.

Unitatea de cazare dispune de 81 de camere spatioase:
- Lifestyle Suite (100 mp) - Dormitorul dispune de pat matrimonial king-size (180 x 200cm) Serta Perfect Sleeper si lenjerii hipoalergenice de calitate superioara, iar camera de zi spatioasa va ofera o priveliste nocturna impresionanta asupra orasului Brasov. Pe langa cada design cu priveliste spre interiorul camerei si dusul tip ploaie, aferenta apartamentului de tip Lifestyle Suite se regaseste o baie secundara, dedicata oaspetilor. Configuratia camerei de zi este versatila. Oaspetii aflati in calatorii de afaceri pot converti zona conform propriilor necesitati, dispunand de un spatiu de lucru amplu si o canapea confortabila.

- Lifestyle Rooms - Acestea ofera un pat matrimonial king-size, cada design cu priveliste spre interiorul camerei si dus tip ploaie. Camerele Lifestyle se caracterizeaza prin atmosfera aparte si calitatea superioara a facilitatilor, incluzand lenjerie de pat hipoalergenica, saltea Serta Perfect Sleeper si insertii tehnologice moderne: de la iPad si espressor, la Smart TV cu ecran plat (extra-large).

- Executive Rooms - dotate cu lenjerie hipoalergenica, pat matrimonial extra-large Serta Perfect Sleeper, cu posibilitatea de a se modula in doua paturi twin, espressor Illy si Smart TV cu ecran plat (extra-large).
La cerere si in functie de disponibilitate, exista posibilitatea de interconectare, pentru a acomoda mai mult de 2 oaspeti. (Camerele Executive se pot conecta cu camerele Business).
- Business Rooms - suprafata de 34 mp, 1 pat matrimonial King-size (180 x 200cm) / 2 paturi twin (2 x 90 x 200cm).

Camerele sunt decorate intr-un stil modern, intr-o gama de culori pale, calde si primitoare. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, tv cu ecran plat, internet wireless, colectie de vinuri, baie proprie cu uscator de par si produse de ingrijire, halat de baie si papuci, minibar, perne si lenjerie de pat hipoalergice, incalzire prin pardoseala, iar unele camere au dotari extra precum iPad si smart TV.

Hotelul ofera un restaurant elegant a la carte, spatii de cazare cu dotari ultramoderne si acces gratuit la internet wireless.
Restaurantul Adagio serveste mancaruri si bauturi, iar oaspetii se pot relaxa la Cigar Bar dupa o zi petrecuta in orasul istoric.
Couchette Traveller s Bistro ofera meniuri sanatoase, care includ produse proaspete de casa, precum si un melanj de preparare italiene, frantuzesti si orientale.

Fiind o destinatie atat pentru clientii business cat si pentru calatoriile pleasure, hotelul dispune si de centru SPA Belaqva dotat cu piscina interioara, sauna, salina, masaj si infrumusetare, dus emotional, baie de aburi si sala de forta.

ELAQVA Active Wellness ofera membrilor servicii de cea mai inalta calitate.
Sala de fitness este dotata cu aparatura de ultima generatie Technogym si accesorii Reebook si BOSU.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie