Descriere

Descriere HOTEL RH IFACH:
Cu vedere la faimoasa stanca Ifach din Calpe, Hotel SH Ifach se afla la 150 de metri de plaja Fossa cu nisip fin si apa cristalina. Centrul vechi fermecator al oraselului Calpe este la 15 minute de mers pe jos, iar plaja Arenal Boi este la doar 200 de metri.

Localizare HOTEL RH IFACH:
Hotelul se afla la 75 km de aeroportul din Alicante.

Plaja:
Cele 2 plaje din Calpe sunt la 150 si respectiv 200 metri de hotel si au nisip fin.

Dotari camere:
Hotel RH Ifach are camere care ofera maximum de confort dispunand de televizor, telefon, seif, aer conditionat, minibar, balcon, baie, uscator de par. Camerele superior au aceleasi dotari ca si camerele standard, insa sunt mai spatioase si decorate in stil mediteranean cu mobila de ratan si o zona de relaxare cu canapea.

Facilitati HOTEL RH IFACH:
Hotelul dispune de: piscina exterioara foarte mare cu sectiune de jacuzzi, o gradina mare in care se afla umbrelute si sezlonguri, restaurantul tip bufet Las Salinas care ofera specialitati mediteraneene si internationale, snack-bar La Palapa care serveste timpul verii o gama larga de preparate usoare si gustari langa piscina, program variat de divertisment pentru copii si adulti, centru de fitness, sauna, masaj, miniclub.

Web: www.hotel-ifach.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie