Descriere

Descriere HOTEL RH VICTORIA:
Acest hotel decorat cu tema nautica, avand camerele recent renovate, situat in inima statiunii Benidorm, aproape de plaja Levante si de zona comerciala cu magazine, restaurante si baruri este alegerea perfecta pentru o vacanta deosebita.

Localizare HOTEL RH VICTORIA:
Hotelul este situat la aproximativ 58 km de Aeroportul Alicante, iar la 148 km de Aeroportul Valencia.

Plaja:
Hotelul este in apropierea plajei Levante, o plaja lunga de aproximativ 2 km cu nisip fin. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Camerele sunt confortabile si dispun de balcon, aer conditionat, seif (contra cost), minibar, TV cu canale internationale, telefon, baie cu uscator de par, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL RH VICTORIA:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: piscina in aer liber cu cascada, terasa pentru plaja cu sezlonguri, jacuzzi, sala de fitness, sauna, salon de infrumusetare, bar si lounge TV, cafenea, receptie 24h, camera pentru bagaje, restaurant bufet cu bucatarie mediteraneana si internationala, spectacole cu muzica live seara, parcare (contra cost), Wi-Fi gratuit, camera de jocuri, aer conditionat.

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, miniclub pentru copii cu varstele cuprinse intre 4-12 ani, parc cu loc de joaca si traseu cu obstacole, babysitting (la cerere, contra cost).

Web: www.rh-hotels.co.uk/hotels-benidorm/hotel-rh-victoria

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie