GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT


Descriere


Rezervarile cu early booking se supun unor conditii speciale de plata si anulare, respectiv: 100% plata la momentul inscrierii si 100% penalizare in cazul unei anulari.


Descriere: HOTELUL GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT face parte din lantul GRECOTEL, a fost renovat in totalitate la sfarsitul anului 2013 si dispune de o cladire principala si un complex de bungalow-uri, avand in total 69 de camere (Junior Suite SV, Caramel Junior Suite, Family Suite Main House, Open Plan Bungalow Suite, Luxury Bungalow Suite, 2 Bedroom Beach Villa, 3 Bedroom Luxury Villa, 4 Bedroom Villa Beach). Spatiul exterior al hotelului este amenajat cu echipament de suport pentru persoanele cu dizabilitati. Nu se accepta animale de companie.
Localizare: HOTELUL GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT este situat la 6 km de orasul Rethymno, la 75 km de aeroportul din Chania si la 70 km de aeroportul Heraklion. Statia de autobuz se afla in apropiere de hotel.
Plaja: HOTELUL GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT are plaja cu nisip si pietris, intrare in mare cu pietre si este amenajata cu umbrele, sezlonguri, saltele, baldachine. Prosoapele de plaja sunt gratuite.
Dotari camere: HOTELUL GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT are camerele dotate cu aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (gratuit), baie cu dus, halat si papuci de baie, uscator de par, balcon.
Facilitati: HOTELUL GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT dispune de restaurant principal, restaurant a la carte, 2 baruri, piscina exterioara (cu apa sarata), medic (la cerere), acces wireless (gratuit in lobby), jacuzzi, centru SPA, teren de tenis (la celelalte hoteluri Grecotel, transfer gratuit), tenis de masa, volei pe plaja, program de animatie, parcare.
Facilitati copii: HOTELUL GRECOTEL CARAMEL BOUTIQUE RESORT asigura pentru copii program de animatie, meniu special in restaurant (gratuit), bona (contra cost) , serviciu baby-cot (contra cost).
Pagina web: caramel.grecotel.comClasificare oficiala: 5*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie