Descriere

Descriere HOTEL THE WHITE PALACE EL GRECO GRECOTEL LUXURY RESORT:
Hotelul apartine lantului Grecotel, celebru pentru serviciile de calitate si atentia deosebita pentru detalii. Este fostul hotel Grecotel El Greco 4*, renovat complet si reclasificat la 5*.

Tip masa:
Ultra All Inclusive.

Localizare HOTEL THE WHITE PALACE EL GRECO GRECOTEL LUXURY RESORT:
Hotelul se afla pe o frumoasa plaja premiata cu Blue Flag, la 9 km de Rethymno, 76 km de aeroportul Chania si 75 km de aeroportul din Heraklion.

Plaja:
Plaja este frumoasa, cu nisip si pietricele.


Dotari camere:
Hotelul are 333 camere elegant decorate, toate dispun de balcon cu vedere la mare sau gradina, aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par.

Facilitati HOTEL THE WHITE PALACE EL GRECO GRECOTEL LUXURY RESORT:
Hotelul dispune de piscine, restaurante, baruri, sali de conferinta si petreceri, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, windsurfing, caiac, ciclism, scufundari, mini golf, sala de fitness, camera de bagaje.


Facilitati copii:
2 piscine, 1 piscina separata pentru oaspetii din bungalouri situata pe malul marii, loc de joaca, competitii, spectacole, Grecoland Club (un loc de joaca amenajat sub forma unui port venetian recomandat copiilor intre 3-12 ani), GrecoTeens (un club pentru copii intre 13-17 ani). Pentru cei mai mici (copii sub 3 ani), noul GrecoBaby dispune de patuturi, scaune de masa, olite, saltele pentru schimbat, incalzitor de biberoane, cadite, walky-talky, baby sitting. Aceste facilitati si servicii sunt disponibile la cerere. Activitati: lectii de tenis, sporturi acvatice. Mese: de dimineata pana seara exista un mini bufet dedicat copiilor intre 3-12 ani. Intre 11:00 si 17:00 copiii pot manca la discretie si fara costuri suplimentare preparatele din acest Tasty Corner (fructe, prajituri, biscuiti, inghetata, iaurt, gustari, sucuri de fructe), la pranz pot servi preparate calde ca supe, legume, peste, pizza, paste, burgeri de vita. Meniurile pot varia in functie de numarul de copii.


Clasificare oficiala: 5*, clasificarea tour-operatorului: 5*


Web: www.grecotel.com

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie