Complex Lotus Crisan


Descriere

Profil: Familii cu copii

Localizare: Complex Lotus Crisan, este amplasat in localitatea Crisan, in locul in care se bifurca, cel mai adesea, majoritatea escapadelor din Delta Dunarii.

Descriere: Complexul Lotus Crisan are o capacitate de cazare de 40 de locuri, dispuse in 12 camere duble si 8 apartamente cu living si balcon, perfecte pentru familii cu 2 copii. in cadrul locatiei se regasesc: un restaurant cu toate dotrile necesare si un foisor in care se pot servi mesele in functie de dorinta oaspetilor. De asemenea punem la dispozitie sezlonguri de relaxare dar si 2 pontoane special amenajate pentru amatorii de pescuit. Echipamente de pescuit se pot inchiria contra cost pentru toata durata sederii.
Accesul la locatie este posibil doar pe apa cu ajutorul ambarcatiunilor rapide, durata transferului fiind de aproximativ 45 de minute. De asemenea, clientii pot beneficia contra cost de parcarea autoturismelor zona Tulcea si Dana 1 Mai.

Camere:
Complexul Lotus Crisan are o capacitate de cazare de 40 de locuri, dispuse in 12 camere duble si 8 apartamente cu living si balcon, perfecte pentru familii cu 2 copii. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar, aer conditionat, LCD, internet wireless gratuit, uscatoare de par ( la cerere), produse cosmetice, prosoape dar si flyere cu informatii turistice.

Resturant:
In cadrul locatiei se regasesc: un restaurant cu toate dotrile necesare si un foisor in care se pot servi mesele in functie de dorinta oaspetilor. Restaurantul cu specific traditional deltaic sau romanesc, preparatele fiind pregtite cu ingrediente proaspete alese special din inima naturii. Deoarece ne pasa si dorim sa oferim calitate superioar oaspetilor nostrii, atat produsele traditionale din peste cat si celelalte produse vor fi gatite si prezentate de personal calificat. Mesele se servesc sub forma de meniu stabilit. Turistii aleg la fata locului ceea ce doresc sa manance pentru ziua urmatoare!

Politici copii:
- In camera dubla se pot caza maxim 2 persoane
- In apartament se pot caza 2 adulti + 2 copii. Nu se pot caza 3 adulti.
- Copii cu varsta pana la 10 ani vor achita 25% din pachet.
- Nu se poate aduga pat suplimentar in nici una dintre camere.


Facilitati:
Complexul Lotus pune la dispozitie sezlonguri de relaxare dar si 2 pontoane special amenajate pentru amatorii de pescuit. Echipamente de pescuit se pot inchiria contra cost pentru toata durata sederii. Pescarii (cei care detin permis de ambarcatiune) vor putea inchiria barci dotate special (sonar, GPS) pentru organizarea unei partide de pescuit reusite.
Pentru cei mici avem un loc de joac special amenajat dar si o camera cu masa de biliard, darts, board-games si ping-pong.
In incinta locatiei se regaseste un spatiu special amenajat pentru team building, conferinte, festivitti si petreceri private.
Distanta fata de Dunre ( Bratul Sulina) -15 m, iar pentru amatorii de pescuit se vor regasi locuri amenajate in incinta locatiei.
In perspectiva ne-am propus amenajarea unei piscine exterioare cu apa incalzita in care se vor putea relaxa atat adultii cat si copii.


Ne pasa de mediul inconjurtor de aceea am optat pentru a folosi numai energie verde. Lotus Crisan are in dotare panouri fotovoltaice si panouri solare tocmai pentru a reduce emisiile CO2. De asemenea in sezonul rece suntem printre putinele locatii care beneficiaz de conditii optime de cazare ( caldura, apa calda si alte facilitati ), acestea asigurand tot confortul dorit oaspetilor nostri.

Complexul Lotus Crisan pune la dispozitie si inchirierea complexului integral, pentru un grup de 40 de persoane.

Rugm sa se mentioneze turistilor pentru transferul cu barca, faptul ca Lotus Crisan este fosta Casa Verde/ fosta Vila Mario denumiri vechi cunoscute de barcagii.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie