Descriere

Cazare:

Hotelul are o capacitate de 104 camere repartizate in camera duble twin, matrimoniale executive si 4 apartamente Junior Suite. Camerele sunt dotate cu sistem automat de control al temperaturii, acces control Ving-Card, acces gratuit internet cu cablu si Wi- Fi, LCD si cablu TV, minibar, spatiu de lucru- birou, veioza, facilitati de pregatire ceai/cafea in camera, room service, detectoare de fum, halate de baie si papuci individuali, uscator de par, oglinda de machiaj, cada sau cabina de dus. Junior Suite spatiu de living cu canapea, fotolii si sezlong, dotari suplimentare: birou, facilittati de pregatire ceai/cafea, Jacuzzi.

Masa:


Restaurantul Esplanada aflat la mezanin-ul hotelului, este un loc ideal ei o armonie perfecte unde se poate servi un business lunch sau o cina festiva, intr-o atmosfera idilica, cocheta si intima. Un loc linistit, relaxant unde arta culinara si serviciile de inalta clasa se imbina intr-un mod unic. Personalul va sta la dispozitie cu profesionalism. Micul dejun este servit in regim Bufet Suedez in fiecare dimineata, la ore convenabile


Servicii gratuite:


Parcare supravegheata cu sistem video si agent de paza, sala de fitness complet echipata, Sauna, Jacuzzi capacitate 8 pers, jocuri: rummy, table, sah, Internet wireless in toate spatiile, room-service, secretariat (corespondente, fax, fotocopiere), seif la receptie si in camera, depozitarea bagajelor, trezirea clientilor, posibilitatea efectuarii platilor cu card, camere dedicate exclusiv nefumatorilor, camere pentru persoane cu dizabilitati.

Servicii cu plata :


Organizare de excursii optionale.

Agrement

Hotelul organizeaze atat pentru grupuri de turisti cat si pentru turisti individuali: excursii in inima Deltei Dunarii, birdwatcing, vizitarea rezervatiilor de pasari, a zonelor mirifice de lacuri, servirea pranzului pescaresc in natura; excursii la manastiri si alte obiective istorice din Judetul Tulcea; petreceri campenesti, focuri de tabara; degustari de vinuri Podgoria Sarica-Niculitel - Complex Vitivinicol Macin.

Avantaje copii: Facilitati copii (cazati in camere cu 2 adulti): copiii cu varste cuprinse intre 0-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat, copiii cu varste cuprinse intre 7-13 ani beneficiaza de reducere de 50% din tariful de cazare cu mic dejun pentru adulti.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie