NENA ART RESORT Dunavatul de Jos


Descriere

Nscut in mijlocul satului Dunavtul de Jos, aceasta proprietate se vrea o incununare a experientei acumulate timp de 10 ani in domeniul ospitalittii.
Am dorit s impletim arta contemporan prin taberele de creatie ale artistilor plastici gzduiti de noi inc din anul 2013 cu arta popular din zon.
Lucrrile artistilor plastici le puteti admira atat in sala de conferinte a pensiunii (mic muzeu al lotcii) precum si in cele 20 de camere pentru cazare.
Deasemenea am incercat s pstrm elementele arhitecturale , culorile si materialele din care au fost create casele din zon din timpuri strvechi. Reamintim lemnul, stuful pentru acoperisuri, paiele folosite la tencuielile peretilor si nu in ultimul rand, culoarea albastr specific Deltei.
Am reusit s salvm si s expunem un numr de aproximativ 10 lotci .
Barul se afla pe debarcaderul nostru si deserveste piscina generoas cu revrsare (infinity pool) pe partea cu canalul satului care leag pensiunea de orice destinatie din Delta Dunrii .
Brcile si canoele noastre impreun cu cpitanii / barcagii v ofer ocazia s alegeti orice destinatie din Delta Dunrii. Excursiile cu ambarcaiunile pot fi pentru plimbare, pescuit, birdwatching sau cu alte scopuri dorite de dumneavoastr (transferuri, tur-retur pentru pescuit stationar)
Pensiunea dispune de locuri de parcare pentru masini. Accesul in satul Dunavtul de Jos se face cu masina fr a fi nevoie de traversare cu bacul. Distanta pe asfalt intre Tulcea si Dunavtul de Jos este de 45 km.
Camerele spatioase decorate diferit , dispun de baie proprie , aer conditionat, minibar, wi-fi, tv prin satelit avand paturi duble sau simple in functie de preferinte.
Unele camere dispun de o mansard cu acces pe scar interioar unde juniorii vor fi fericiti s fie cazati .
Momentan v putem oferi mesele in restaurantul pensiunii Sharaiman aflat la 150 metrii, accesul putand fi fcut atat pe jos (2 minute) cat si cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie