Pensiunea Iara - Ilganii de Jos


Descriere

Doriti sa va odihnitie Pensiunea Iara va pune la dispozitie 10 camere duble, cu un design rustic si de bun gust, toate cu vedere spre Dunare.
Doriti sa va relaxatie Nu avem Spa, dar avem piscina exterioara cu apa incalzita, masa de biliard, masa de ping-pong sau, daca va place lectura, mica noastra biblioteca va ofera materiale tematice. Pe terasa exterioara, cu deschidere spre cel mai mare fluviu al Romaniei, Dunarea, va puteti delecta cu o bautura sau cu o cafea, dupa gust!
Aveti copiie Pentru linistea voastra si buna lor dispozitie, locul de joaca special amenajat ii asteapta!
Vreti sa vizitati minunile florei si faunei Deltei Dunariie Salupa noastra rapida va sta la dispozitie! Sau sa va aventurati in experiente tematice si practice de pescuite Va punem la dispozitie tehnica si tactica de luptaspecifice acestei arte, in regim sportiv!
Va este foamee intr-o atmosfera tihnita, bucataria noastra va ofera preparate gustoase, atat din peste, cat si din carne de pasare sau de porc. Un cuptor traditional va asteapta cu placinte si bunatati specifice, cum numai in Delta Dunarii puteti gasi!
Doriti sa cunoasteti obiceiurile delteie Va oferim oportunitatea participarii la sarbatorile locale, la momentul desfasurarii lor, punand la dispozitia voastra logistica pensiunii!
Considerati ca o evadare in echipa poate lamuri, imbunatati, consolida, dezvolta relatiile profesionale in cadrul echipelor functionale din care faceti partee Propuneti managerilor vostri o sesiune de team-building, iar noi va punem la dispozitie o sala multifunctionala, in care va puteti exprima in public si dupa bunul plac!
Daca deja va simtiti tentati de oferta noastra, va rugam sa va exprimati optiunea macar cu an inainte; am glumit, macar cu o saptamana inainte!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.