Descriere

Holiday Village este amplasat la doar 400 de metri de plajă, asigurând o accesibilitate și legătură directă cu frumusețea litoralului. Complexul este îmbrățișat de alei pietruite, care serpuiesc printre peisajul pitoresc și îi îndrumă pe oaspeți către vilele cochete și confortabile. Întreaga proprietate este înconjurată de un parc impresionant, cu arbori bătrâni și vegetație bogată, oferind o ambianță liniștită și relaxantă, unde oaspeții se pot retrage pentru a se bucura de momente de calm și armonie. Aici, departe de aglomerația și agitația specifică stațiunii, oaspeții se pot bucura de liniște și relaxare, înconjurați de frumusețea naturii și de un sentiment de pace interioară.

Facilități hotel

Hotelul oferă o varietate de facilități pentru oaspeți, inclusiv un restaurant principal și două restaurante a la carte, lobby bar, pool bar, snack bar, aqua park bar și disco bar. De asemenea, este disponibilă o recepție deschisă non-stop, piscină atât în aer liber, cât și interioară, parcare, cameră de bagaje, grădină, sală de conferințe, discotecă, seif, birou de schimb valutar, centru de prim ajutor, servicii de închirieri auto, jacuzzi, saună, masaj, sală de fitness, salon de înfrumusețare, coafor, biliard, tenis de masă, teren de tir cu arcul, teren de tenis, teren de volei și teren de fotbal.
Pentru copii, sunt disponibile o piscină, un loc de joacă, mini-club, mini-disco și animație. 
Oaspeții cazați la Holiday Village pot folosi toate facilitățile din cadrul resortului Duni, cu excepția celor din hotelul Marina Royal Palace.

Facilități camere

Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor cu canale prin satelit, telefon, mini-frigider, seif (contra cost), baie cu duș sau cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie