Descriere

Hotelul Tonoz Beach pune la dispozitie tot ce este mai bun din Oludeniz, pentru ca sederea oaspetilor sai să fie una relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul Tonoz Beach pune la dispozitie tot ce este mai bun din Oludeniz, pentru ca sederea oaspetilor sai să fie una relaxanta si placuta.

Localizare:

Hotelul este situat la doar 50m de renumita plaja Belcekiz, iar traseul Likya Yolu se afla la 3 km. In jurul unitatii de cazare sunt foarte multe magazine si restaurante si baruri. Cel mai apropriat aeroport se afla la doar 62 km, iar orasul Fethiye la 12 km.

 

Website:

http://tonozbeach.com/

Facilitati hotel:

Aceasta unitate de cazare oferta turistilor un restaurant, meniu special pentru copii, piscina in aer liber (deschisa doar in sezon), bar la piscina, terasa, centru spa, masaj, baie turceasca, sauna, schimb valutar, receptie deschisa non-stop, parcare publica, camera de bagaje. Internetul este disponibil in intregul hotel si este gratuit. 

 

Facilitati camere:

Camerele sunt decorate intr-un stil modern, fiind dotate cu televizor, telefon, aer conditionat, minibar, seif, articole pentru toaleta, uscator de par, baie privata si balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie