Hotel Piatra Craiului - Complex Cheile Gradistei Fundata


Descriere

Una din cele mai frumoase zone turistice din Romania, unde aerul si apa sunt dintre cele mai pure, iar peisajul de poveste mangaie privirea si linisteste sufletul.

Hotelul Piatra Craiului este aflat in partea superioara a complexului Cheile Gradistei Fundata si ofera peisaje spre muntii Piatra Craiului si Bucegi.Facilitati hotel: Receptie/Receptie deschisa nonstop, scaune pentru copii la restaurant, bar, bar restaurant, teren de baschet, masa de biliard, teren de fotbal 5x5, sala de gimnastica, loc de joaca interior pentru copii, piscina interioara incalzita, piscina Jacuzzi, lobby lounge, masaj, loc de joaca in aer liber, prosoape de piscina, sauna, dus si vestiar spa, tenis de masa, teren de tenis, teren de volei, acces la internet Wi-Fi.

Facilitati camere: Baie cu cada, TV prin cablu-satelit, incalzire centrala , televizor cu ecran plat, uscator de par, sufragerie, mini-bar, vedere la munte , camere pentru nefumatori disponibile, balcon privat si canapea extensibila.

Camere duble twin: cu 2 paturi, televizor si baie proprie cu cada.

Camera dubla: Camera dubla cu minibar, TV si balcon, baie cu cada si vedere la munte; Camera pentru nefumatori - pentru fumatori pe balcon.

Apartament: Apartament cu 2 camere cu minibar, TV si balcon, baie cu cada si vedere la munte; camera pentru nefumatori - pentru fumatori pe balcon.

Parcare:Hotelul are parcare.

Animalele de companie nu se accepta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie