Descriere

Descriere:

Hotel Athos este o cladire structurata pe doua nivele, avand o pozitionare ideala in zona portuara a statiunii Nidri. Afacere de familie, hotelul pune la dispozitia turistilor camere elegante , un bar atragator si o piscina incapatoare si racoroasa, ideala pentru zilele insorite de vara.



Localizare:

Situat in statiunea Nidri, la 28 km de capitala insulei Lefkada,hotelul Athos este construit in zona portuara, foarte aproape de mare si foarte aproape de zona central.



Dotari camere:

Camerele sunt dotate cu mini frigider, televizor, A/C(contra cost), telefon, baie cu dus. Hotelul beneficiaza de camere spatioase care pot acomoda maxim 3 adulti.



Facilitati hotel:

Gratuite: prosoape la baie sapun/sampon hartie igienica piscina sezlong-uri si umbrelute.

Contra cost: A/C.

Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii Plaja se afla la 300 m de hotel este o plaja cu nisip si pietricele sezlongurile sunt contra cost.



Alte informatii Hotel Athos este un hotel clasificat la 3*, curat, spatios pozitionat ideal in zona portuara, aproape de mare si aproape de centrul statiunii. Piscina mare, barul cocket si camerele spatioase fac din acest hotel locul ideal pentru o vacanta relaxanta in insula Lefkada.



http://www.athoshotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.