Descriere

HOTEL ARCADIA este situat in Mamaia Nord si face parte din Complex Marina Regia Residence. Acesta dispune de 24 camere (2 teen room, 2 duble standard la mansarda, 4 duble standard vedere mare, 14 duble deluxe, 2 duble deluxe family si 2 suite (apartamente).
Arcadia Hotel reprezinta un concept unic de boutique hotel si impresioneaza prin luxosul design interior. Hotelul va pune la dispozitie cazare in camere elegante si apartamente pe teme. Veti aprecia elementele speciale si serviciile impecabile care se combina armonios pentru a va oferi sejurul perfect.
Acces la plaja amenajata cu sezlonguri, umbrele, grupuri sanitare pe plaja, bar cu terasa, depozitarea bagajelor, serviciul de concierge, parcare, acces internet, restaurant, sala de conferinte, camere nefumatori.
Tarifele includ sezlong pe plaja (in limita locurilor disponibile), internet, parcare (in limita locurilor disponibile), acces la Infinity Pool (in limita locurilor disponibile) si acces gratuit la Aqua Area din cadrul Imperia Spa.
Toti oaspetii beneficiaza de internet gratuit in intreaga incinta a hotelului.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
MASA: restaurant propriu, in sistem set meniu sau bufet (la un min. de 20 de persoane). Meniurile vor varia pe parcursul unui sejur si vor contine si apa plata/ carbogazoasa, ceai, cafea la filtru si sucuri naturale.
Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, televizoare LCD precum si balcoane (pentru o parte din camere).
Camerele beneficiaza de aer conditionat centralizat, cabina de dus, terasa, acces internet, seif, minibar, telefon.
Teen Room - clasificata la 3*, se poate caza 1 persoana - camera cu un pat single.
Double Standard situate la mansarda - clasificata la 3*, se pot caza maxim 2 persoane - camere cu pat matrimonial. Camerele cu vedere la mare, pot gazdui si un copil pana in 11.99 ani cu pat suplimentar, iar cele fara vedere la mare nu pot gazdui copii.
Double Deluxe - se pot caza doi adulti si un copil pana in 11.99 ani cu pat suplimentar - camere cu paturi matrimoniale si terasa.
Double Deluxe Family - se pot caza 2 adulti si un copil pana la 13.99 ani - camere cu paturi matrimoniale, fotoliu extensibil si terasa.
Provence Suite - se pot caza maxim 4 persoane - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, terasa, nu se pot instala paturi suplimentare.
Marrakesh Suite - se pot caza maxim 4 persoane - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, salonas, nu se pot instala paturi suplimentare.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
- 0 - 2.99 ani, gratuitate la cazare si masa (se poate acorda baby cot in functie de disponibilitate);
- 3 - 11.99 ani achita 25 Euro/ noapte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.