Descriere

Localizare:In centrul statiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, in apropierea Arenelor de tenis IDU. Distanta pana la plaja este de aproximativ 400 de metri. Construit pe 1 etaj hotelul pune la dispozitie 23 de spatii de cazare cu diverse capacitati. In cadrul Hotel Gociman Mamaia mai puteti gasi un restaurant cochet, o terasa care se deschide catre lac, un bar de zi si o sala de conferinte cu dotari complete.
Descriere camere: Cele 23 de camere sunt structurate dupa cum urmeaza:
- 2 apartamente prezidentiale
- 2 apartamente junior;
- 14 camere duble cu pat matrimonial;
- 3 camere cu pat twin.
Dotari generale: Printre facilitatile oferite amintim: receptie 24 de ore, acceptarea cartilor de credit, camere pentru nefumatori, sistem electronic de inchidere, incalzire centrala, climatizare, parcare, seif in camera, baby chair, acces wi-fi din camere, piscina exterioara.
Dotari camere: televizor/cablu tv, bai doatate cu cazi, halate de baie, uscator de par, aparat de ras, papuci, balcon, mobilier balcon,
Apartamentele Junior si Prezidential sunt format din camera matrimoniala si living cu canapea extensibila.Sala de conferinte a hotelului are dotari complete si poate gazdui evenimente organizate pentru 40 de persoane.
Alte servicii: patut bebelusi, scaun copii in restaurant, internet wireless, parcare gratuita.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie