Grand Astoria (fost Patria)


Descriere

Localizare: Pozitionat strategic in centrul statiunii Mamaia, la 500 m de Telegondola, si pietonalul Mamaia, la 50 m de malul marii iar pe cealalta parte la 100 m de lacul Sutghiol.

Descriere: Grand Hotel Astoria este de categoria 3 stele, total renovat si redecorat in anul 2015. Hotelul are 3 lifturi, bar la parter, restaurant cu servire a la carte si linie de autoservire, bar de zi in incinta restaurantului. Hotelul detine monitorizare video 24/24, parcare gratuita in limita locurilor disponibile supravegheata video

Camere: Camerele sunt dotate cu mobilier nou cu pat matrimonial, minibar, tv si aer conditionat.

Facilitati: Wi-fi gratuit in tot hotelul si in restaurant, la receptie servicii de printat sau copiat documente, serviciu de pastrat lucruri de valoare la cerere.

Servicii cu plata: servicii de spalatorie si calcat

Facilitati copii:
- pentru copiii pana la 14 ani pentru care nu se solicita pat suplimentar cazarea este gratuita dar micul dejun se plateste daca se opteaza pentru el- pentru copiii peste 14 ani, daca solicita pat suplimentar tariful este de 25% din tariful camerei

Atractii in zona: Se afla situat langa Hotel ,,Riviera' si Hotel ,,Iaki', la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie