Grand Astoria


Descriere

HOTEL GRAND ASTORIA (fostul Hotel Patria) a fost renovat complet in anul 2015 si reclasificat la 3 stele. Acesta dispune de 200 camere (13 etaje, 3 lifturi) si se afla situat in centrul statiunii Mamaia, pe faleza, la doar 50 de metri de plaja si la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino. Tot in zona Cazino se organizeaza spectacole si evenimente estivale si de aici se poate lua Telegondola spre sudul statiunii Mamaia, unde este Satul de Vacanta si Aqua Magic.
Dotari si servicii
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant cu servire a la carte si linie de autoservire, bar, terasa, internet si parcare in limita locurilor disponibile, supravegheata video.
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem bon valoric.
Pensiune completa - mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem bon valoric.
Camerele au mobilier nou, baie cu dus, TV LCD, aer conditionat, minibar, internet. Camerele nu au balcon si ofera vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
-1 sau 2 copii 0-2.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; in cazul in care parintii achizitioneaza cazare cu mic dejun, copiii beneficiaza de mic dejun gratuit;
-1 copil 3-13.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; in cazul in care parintii achizitioneaza cazare cu mic dejun, pentru copii se achita supliment de mic dejun la valoarea integrala.
-2 copii 3-13.99 ani - primul copil beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, iar pentru al doilea copil se achita 50% din valoarea unui loc pentru pat suplimentar; in cazul in care parintii achizitioneaza cazare cu mic dejun, si copiii achita suplimentul de mic dejun in valoare integrala.
-al treilea adult achita 50% din valoarea unui loc pentru pat suplimentar, si suplimentul de mic dejun in valoare integrala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.