APOLLO GOLDEN SANDS


Descriere

Fie ca va doriti o vacanta cu familia sau pur si simplu o pauza de relaxare, hotelul Apollo este locul unei vacante dedicate in totalitate satisfacerii clientului.

Descriere :

Fie ca va doriti o vacanta cu familia, sau pur si simplu o pauza de relaxare, Hotel Apollo este locul unei vacante dedicate in totalitate satisfacerii clientului.

Localizare :

Este situat într-o zonă împădurită a Parcului Natural Nisipurile de Aur, aproape de aquapark Aquapolis si la cca 450m de plaja din statiune.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie, lobby, restaurantul, club de noapte, lobby bar, terasa, piscina exterioara, piscina interioara, bar la piscine, piscina pentru copii, sala de conferinta,loc de joacă, fotbal, baschet, volei și tenis, yoga, zumba, tenis de masa, centru Spa Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, sala fitness, transport gratuit la plaja publica cu trenuletul.

Facilitati camere:

Camerele ofera fotoliu extensibil, zona de lucru, saltele Sweet Dreams, TV LCD HD, balcon, aer condiționat, set de cafea și ceai, mini-bar, uscător de păr, articole de toaletă, baie cu duș sau cadă, fier și masa de călcat, seif. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie