Amphitryon Boutique Hotel (Rhodes)


Descriere

Descriere HOTEL AMPHITRHYON:
Localizat in inima capitalei, hotelul are 83 de camere si este o alegere buna pentru cei care doresc sa fie cazati aproape de orasul medieval, de magazine si de taverne. Hotelul nu a fost renovat si agentia noastra il recomanda ca pe un hotel de 3*
Localizare HOTEL AMPHITRHYON:
Hotelul este situat in centrul orasului Rodos, in apropiere de magazine si restaurante, la 200 m de orasul medieval, la 500 m de plaja, la 2 km de port si la 12 km de aeroport.
Plaja: In orasul Rodos plajele sunt publice iar sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Majoritatea plajelor sunt cu pietricele dar exista si plaje cu nisip, precum Eli Beach.
Dotari camere:
Camerele sunt de 5 categorii: single, duble, family, junior suite si penthouse suite. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, seif ( cu plata), TV satelit, frigider, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon ( exceptand camerele family ).
Facilitati HOTEL AMPHITRHYON:
Hotelul beneficiaza de wi-fi gratuit in toate spatiile publice, restaurant, bar, snack bar, piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele gratuite, centru de inchirieri masini, camera de bagaje, seif la receptie ( cu plata ). Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Clasificarea oficiala: 4*
Clasificarea agentiei: 3*
Pagina Web: www.amphitryonhotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie