Atlantica Amilia Mare (fost Aldemar)


Descriere

Descriere HOTEL AMILIA MARE:
Complexul hotelier dispune de 615 camere si apartamente situate in cladirea principala si cladirile anexa. Desi camerele sunt specifice unui hotel de 4*, acest complex foarte mare ofera diverse posibilitati de petrecere a timpului liber. Il recomandam familiilor cu copii, dar nu numai. Incepand cu 2019 hotelul a fost preluat de lantul Atlantica.
Localizare AMILIA MARE:
Hotelul este situat in Kalithea-Faliraki, pe plaja cu nisip si pietricele, la 6 km de orasul Rodos si la 20 km de aeroport.
Plaja:
La HOTEL AMILIA MARE veti gasi o plaja cu nisip si pietricele. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite.
Dotari camere:
Camerele standard au urmatoarele facilitati : aer conditionat (gratuit de la jumatatea lui iunie si pana la jumatatea lui septembrie ), televizor, telefon, uscator de par, frigider, mini bar (la cerere, contra cost), seif (gratuit), balcon sau terasa, WiFi (gratuit), high speed WiFi (contra cost).Camerele duble standard cu vedere la mare sau gradina au aproximativ 27 mp si sunt localizate in cladirile anexe;
Camerele premium au aproximativ 27 mp si sunt amplasate in cladirea principala. Au in plus fata de camerele standard halate si papuci de baie, facilitati pentru ceai/cafea, platou cu fructe, apa plata (alimentare zilnica), prosoape de plaja si mic dejun VIP la restaurantul Dionysos.
Camerele family au aproximativ 30 mp si sunt open plan (dormitorul si livingul pot fi separate printr-o usa glisanta). Au aceleasi facilitati ca si camerele standard.
Camerele family sharing pool au aproximativ 33 mp si facilitati standard.
Junior Suite - aprox 38 mp, sunt open plan si au urmatoarele facilitati suplimentare fata de cele standard: halate si papuci de baie, facilitati pentru ceai/cafea, platou de fructe, apa plata (alimentare zilnica)
Suitele superioare cu vedere la mare - aprox 48 mp, 1 dormitor si 1 living separate cu o usa glisanta; facilitati standard plus halate si papuci de baie, facilitati pentru ceai/cafea, platou cu fructe, apa plata (alimentare zilnica)
Facilitati HOTEL AMILIA MARE:
Hotelul beneficiaza de 7 restaurante, 8 baruri, 13 piscine in aer liber, dintre care 8 cu apa de mare, 2 piscine pentru copii, o piscina acoperita, 2 tobogane, sezlonguri si umbrele la piscina gratuit, servicii de curatatorie, camera de bagaje, schimb valutar, internet wireless, inchiriere de masini, minimarket, magazin suveniruri, centru fitness (contra cost), spa (contra cost), sala de conferinte, biliard (cu plata), tenis de masa, camera pentru jocuri electronice ( cu plata ), darts, boccia, mini golf, volei de plaja, bastchet, polo de apa, sporturi acvatice ( cu plata ). In luniile de vara hotelul organizeaza zilnic programe de animatie. De asemenea ofera transfer zilnic in orasul Rodos (cu plata)
Facilitati copii:
Copiii se pot bucura de 2 piscine, tobogane, teren de joaca, miniclub si programe de animatie
Clasificarea agentiei: 4*superior.
Web site: www.atlanticahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie