Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Economic

Situare: Situat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia, hotelul se afla la 20 m de plaja, aproape de Aqua Park Balada si Cleopatra.

Info: Dispune de restaurant, bar de zi, terasa de vara si parcare. Hotelul nu are baza proprie de tratament, insa doritorii pot beneficia de centrele ,,Hora' si ,,Balada'.

Camere: Hotelul detine 153 de camere duble, dotate cu baie proprie si balcon.

Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul hotelului. Micul dejun este meniu fix, iar celelalte mese se servesc in sistem ,,bon valoric'.

Servicii gratuite: informatii utile, trezire turisti la cerere, distributie a corespondentei, primire - transmitere mesaje

Servicii cu plata: parcare, inchiriere TV si minibar in limita disponibilului

Facilitati copii: Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.Copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar.Copiii de la 7 la 11.99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar.Camerele superioare sunt de 3 stele.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Aqua Park Cleopatra, Aqua Park BaladaTratament


Electroterapie:
-Galvanizare
-Ionizare
-Curenti diadinamici
-Trabert
-Tens
-Curenti interferentiali
-Unde scurte
-Ultrasunete
-Vacuum
-Magnetoterapie
-Stimulari electrice


Hidroterapie:
-Bai cu apa sulfuroasa


Aerosoli:
-Aerosoli individuali (cu ape minerale si medicamente)


Kinetoterapie:
-Kinetoterapie grup (sala de sport)
-Kinetoterapie cu aparate speciale ( sala de sport)
-Banda Runner (sala de sport)Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie