ZENTRAL CENTER

   Playa De Las Americas


Descriere

Hotel Zentral Center 4* este amplasat intr-o zona foarte animata, inconjurat de magazine si restaurante, chiar in centrul statiunii Playa de las Americas, la doar 400m fata de plaja. A fost contruit in 2003 si are 7 etaje. Adults only!
Facilitati: Hotelul Zentral Central 4* ofera oaspetilor sai 1 restaurant principal, 1 bar (zona pentru fumatori si nefumatori), 3 sali de conferinte, terasa, piscina, jacuzzi, 2 saune. Ofera o piscina in aer liber, o cada cu hidromasaj si o sauna Hotelul Zentral Center are un restaurant elegant si un bar. Sunt disponibile si zone spatioase de lounge. Receptia cu program nonstop ofera servicii de schimb valutar si de inchirieri de masini si biciclete.
Hotelul Zentral center are 146 de camere duble, 36 de camere single, 12 Junior suite, 11 camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati, 2 camere King size, 1 suite Presidential. Camerele sunt amenajate modern, dotate cu aer conditionat, TV, seif, minibar, grup sanitar, feon. Hotelul are facilitati pentru persoane cu handicap.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.