Aeolis (Astris)


Descriere

Descriere: Hotel Aeolis Thassos Palace este un hotel nou situat in sudul insulei Thassos intr-o zona unica numita Astris 'locul magic al sirenelor'
Tip masa: mic dejun, mic dejun si cina sau all inclusive
Localizare: Hotel Aeolis Thassos Palace este situat in sudul insulei, satul Potos este situat la 7 km, iar satul Limenaria la 10 km.
Plaja: Aeolis Thassos Palace se afla la 200 m de o plaja mica. La mai putin de 2 km se gasesc alte plaje populare, precum Astris si Psili Ammos.
Dotari camere: Camerele la Hotel Aeolis Thassos Palace beneficiaza de Wi-Fi gratuit si de un balcon mobilat. Toate spatiile de cazare de la Aeolis Thassos au un decor modern si sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD cu canale prin satelit si seif. Baia include uscator de par si articole de toaleta gratuite. Unele au vedere la munte, iar altele ofera vedere libera la mare.
Facilitati: Hotelul Aeolis Thassos Palace ofera o piscina in aer liber cu vedere la Marea Egee. Un centru spa si de wellness, sauna, cada cu hidromasaj si restaurant. Restaurantul Panorama serveste preparate specifice insulei, precum si un mic dejun american zilnic. Oaspetii se pot relaxa savurand cocktailuri reconfortante, bauturi si gustari la barul Serenity, in timp ce admira vederea la mare. Printre facilitatile extinse se numara de asemenea un centru de fitness, un hamam, un teren de tenis si o sala de jocuri unde sunt disponibile mese de biliard si tenis, precum si un loc de joaca pentru copii. In zona terasei la soare veti gasi o piscina, sezlonguri si umbrele.
Facilitati copii: loc de joaca in aer liber, picina pentru copii, baby sitting la cerere contra cost.
Clasificare agentie: 4*
Website: http://www.aeolis-thassos.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.