GRECOTEL LUX ME DAPHNILA BAY DASSIA


Descriere



Localizare:

Hotelul se afla in Dassia, la 2,5 km de centru, iar orașul pitoresc Corfu este la 13 km. Aeroportul Internațional Corfu este la o distanță de 14 km.

 

Facilitati hotel:

Serviciile hotelului includ o recepție deschisă nonstop și servicii extinse de concierge.

Arome grecești și internaționale pot fi savurate la restaurantul Marco Polo pentru prânz sau cină, în timp ce pizza de casă și paste proaspete sunt servite la restaurantul Giardino di Mama de pe plajă. De asemenea, oaspeții se pot relaxa și savura o băutură răcoritoare la barul Waterfall de lângă piscină sau în zona din hol decorată elegant.

Centrul spa al hotelului oferă o selecție de tratamente de întinerire, care include o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj, saună și băi de aburi. Oaspeții care doresc să se mențină în formă pot folosi și facilitățile de fitness disponibile la proprietate.

 

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasă și TV prin satelit. Camerele au vedere la grădini și la Marea Ionică, în timp ce bungalourile sunt ascunse printre măslini. Băile private au duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

 

Plaja:

Această proprietate este la 1 minut de mers pe jos de plajă. Dispune de 2 piscine cu apă dulce și o piscină pentru copii în mijlocul grădinilor sale înflorite.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Fitness
piscină interioară