Paradise Hotel (Corfu)


Descriere

Descriere Acest hotel are 60 de camere confortabile si este amplasat intr-o gradina spatioasa, cu o piscina mare cu vedere la Golful Kommeno. Sunt oferite sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Toate camerele au vedere la gradina, baie privata cu dus sau cada si un balcon mobilat.
Localizare: Hotelul Paradise este o proprietate de 3 stele situata in mediul rural deschis, aproape de statiunea Gouvia. Este la aproximativ 600 m de cea mai apropiata plaja si la 10 km de aeroportul din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera standard urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), telefon direct, Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit), TV prin satelit, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta, balcon, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (3 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 2 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie (cost extra).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), lounge, lift, colt TV prin satelit, semineu, piscina (08:00-20:00), terasa, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja), prosoape de piscina (depozit), gradina, parcare, schimb valutar, inchiriere masini si biciclete, medic de garda (contra cost), trusa de prim ajutor.

Web site: https://www.paradisehotelcorfu.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.