Mykonos Theoxenia (C)


Descriere

Descriere: Hotelul, construit intr-un stil arhitectural traditional cicladic, reprezinta o oaza de liniste si lux, aflat in apropiere de viata de noapte plina de farmec a orasului Mykonos.

Localizare: Hotelul este situat langa celebrele mori de vant din Mykonos. Se afla la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului Mykonos, in apropiere de aeroport si port.

Facilitati hotel: hotelul Mykonos Theoxenia ofera oaspetilor sai receptie, lobby bar, seif, internet wireless gratuit, room service 24h, restaurante si baruri, piscina cu jacuzzi situata in mijlocul unei gradini amenajate, printre pini si palmieri. Pentru cei care vor sa aiba parte de momente de relaxare si rasfat, vor avea la dispozitie serviciile unui centru SPA cu sala de gimnastica complet echipata, baie de aburi, sauna, masaj, precum si diferite tipuri de masaj si tratamente de infrumusetare.

Dotari camere: camerele acestui hotel sunt modern decorate si complet utilate. Acestea dispun de TV satelit, aer conditionat, minibar, baie, seif, uscator de par, telefon cu linie directa, acces la internet, baie cu dus sau cada, balcon, terasa sau veranda cu vedere la gradina.

Plaja: cea mai apropiata plaja este Megali Ammos la aproximativ 850 de metri de hotel

Web site: www.mykonostheoxenia.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.