Descriere



Localizare

Hotelul Best Jacaranda este situat la aproximativ 450 de metri de plaja Fañabé in Costa Adaje din sudul Tenerife, localizat exceptional langa litoral impreuna cu multe centre comerciale si de relaxare. Hotelul se afla la 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului Adeje. Acesta este amplasat în mijlocul unei grădini, la 3 minute de mers pe jos de promenadă, unde oaspeții pot admira insula învecinată, La Gomera. Aeroportul Sur Reina Sofia se află la 20 de minute de mers cu mașina.

In apropierea hotelului se gasesc unele dintre cele mai cunoscute puncte de atractie, dupa cum urmeaza: Gran Sur Shopping Centre (400 m), Plaza del Duque Shopping Centre (700 m), La Pinta Beach (1 km), Aqualand (1,1 km), San Eugenio Shopping Centre (1,2 km), Parcul Siam (1,9 km), Golf Las Americas (2,9 km), Safari Shopping Centre (3,6 km), Piramide de Arona Convention Centre (3,7 km), Chayofa (3,9 km).

Facilitati hotel

Cu accente de arhitectură tradițională, hotelul Best Jacaranda a fost construit în 1997 și a fost renovat în 2007. Acesta are o locație excelentă în centrul unei stațiuni, precum și o terasă la soare, un parc acvatic și un club de noapte în incintă.

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant buffet tip "Show cooking", meniuri cu diete speciale (la cerere), patru piscine (dintre care una este incalzita tot anul, iar doua sunt pentru copii), baruri, snack-bar, TV lounge si organizează seri tematice în fiecare săptămână. Barul de la piscină serveşte gustări pe tot parcursul zilei, iar oaspeţii pot savura o băutură la barul cu pian.

Pe langa cele mentionate, hotelul include si urmatoarele facilitati si servicii precum facilități pentru persoane cu dizabilități, check-in 24 de ore, recepție 24 de ore, terasa pe acoperiș, loc de depozitare al bagajelor, bărbier-salon de frumusețe, lift, seif, depozitarea bicicletelor, personal multilingv, magazin de suveniruri/cadouri, automat bustari/bauturi, zonă pentru fumători, prânz la pachet, camere de familie, clubul pentru copii (contra cost), teren de joacă pentru copii, serviciu de transfer da la/la aeroport contra cost.

Facilitati camere

Camerele spațioase si confortabile ale Hotelului Best Jacaranda sunt dotate cu aer condiționat individual, internet Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, minibar, baie cu cada sau dus complet utilată, uscator de par, telefon direct, balcon, birou, dulap, pardoseala cu gresie. Oaspeții se pot bucura de o vedere panoramică asupra insulelor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie