PRINCESS INSPIRE TENERIFE - ADULTS ONLY


Descriere



Localizare

Hotelul Princess Inspire Tenerife - Adults Only este situat la 250 de metri de plaja Playa Fañabé din Adeje. Puteți găsi 2 terenuri de golf la 10 minute de mers cu mașina de hotel, inclusiv terenul de golf Las Américas cu 18 găuri. Aeroportul Tenerife Sud este la 20 km de Princess Inspire Tenerife - Adults Only.

Facilitati hotel

Oaspeţii au la dispoziţie 3 piscine în aer liber, 2 baruri, restaurante. Restaurantul tip bufet oferă zilnic micul dejun și cina, iar o dată pe săptămână vă puteți bucura de cine tematice sud-americane sau canare. Princess Inspire Tenerife - Adults Only are un program variat de divertisment de zi și de noapte. Există o discotecă, precum și baruri unde oaspeții pot savura cocktailuri sau pot asculta muzică live de pian. Acesta oferă un program de divertisment și facilități sportive la fața locului. Hotelul are o piscină încălzită iarna, iar în fața hotelului sunt disponibile și facilități sportive, cum ar fi terenuri de tenis.

Facilitati camere

Fiecare cameră luminoasă are aer condiționat, balcon sau terasă privată, TV și baie privată cu uscător de păr. Un minibar este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.